×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oma van royal baby: ‘Hij is prachtig!’

  Cambridge-prinsje doet het 'heel erg goed'

  Oma van royal baby: ‘Hij is prachtig!’

  "Ze doen het allebei heel erg goed. Hij is prachtig", zegt de stralende Carole Middleton bij hun vertrek van St Mary's ziekenhuis. Op het moment dat Carole en Michael Middleton de Lindo Wing verlieten, ontstond er gelijk veel rumoer bij de fotografen en journalisten. Ze wilden de kersverse opa en oma allemaal maar wat graag voor hun camera. De twee poseerden kort en beantwoorden een paar vragen. Hun dochter beviel maandag aan het einde van de dag van een gezonde jongen. De Britse prins William en zijn vrouw Kate hebben dinsdagmiddag hun eerste bezoekers ontvangen in het St Mary's ziekenhuis. De ouders van de hertogin van Cambridge, Carole en Michael Middleton, kwamen naar hun kleinzoon kijken. De Middletons arriveerden rond 15.00 uur plaatselijke tijd (16.00 uur Nederlandse tijd) met een taxi bij het Londense ziekenhuis, waar hun dochter maandagmiddag is bevallen van een gezonde zoon. Bij het betreden van St Mary's klonk gejuich vanaf de overkant van de straat van de toegestroomde pers en royaltyfans.


  23 juli 2013 - 18:11