×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oma Carole zorgt voor prins George

  Oma Carole zorgt voor prins George

  Carole Middleton heeft de afgelopen week doorgebracht bij haar dochter in Anglesey om voor haar kleinkind te zorgen, weet Hello! Prins William keerde terug naar de basis om zijn werk als piloot te hervatten, dus ging de kersverse grootmoeder naar Kate om te helpen met de kleine George.


  Carole en Kate zijn erg close. Toen Kate na de geboorte van het prinsje het ziekenhuis verliet, nam ze haar kind mee naar het huis van de Middletons. William verbleef daar ook twee weken. De hertog en hertogin van Cambridge hebben ervoor gekozen om hun kind vooralsnog zonder nanny op te voeden, dus de hulp van oma Carole is welkom.

  William is sinds 2009 gestationeerd in Anglesey. Eind van de maand is hij daar klaar en verhuist hij met zijn gezin naar Londen, zo wordt algemeen aangenomen.

  17 augustus 2013 - 17:48