×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Officieel bezoek aan de eilanden

  Tien dagen op reis in eigen koninkrijk

  Het staat al langere tijd op de verlanglijst van de koningin: een bezoek aan ‘haar’ eilanden. Eind dit jaar is het zover. Van vrijdag 28 oktober tot en met zondag 6 november brengt zij een officieel bezoek aan alle zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Willem-Alexander en Máxima reizen mee. Het is de eerste keer dat de koningin na de ontmanteling van deNederlandse Antillen als land (10 oktober 2010) een bezoek brengt aan de nieuwe landen Curaçao en Sint Maarten. Aruba heeft sinds 1986 de status van zelfstandig land binnen het Koninkrijk. Ook is het de eerste keer dat de koningin de eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba bezoekt in hun nieuwe rol als bijzondere gemeente van Nederland.

  Foto: Saba’s ‘hoofdstad’ The Bottom, gezien vanaf het hoogste punt van het Koninkrijk der Nederlanden, Mount Scenery.

  29 juni 2011 - 16:22