×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Obama ontvangen op Buckingham Palace

  President VS met erewacht en kanonschoten verwelkomd

  Na 41 kanonschoten wist heel Londen het ook: Barack Obama is op Buckingham Palace gearriveerd. De Amerikaanse president werd er door koningin Elizabeth ontvangen. De president begroette haar op zijn eigen wijze, met een warme, dubbele handdruk. ‘Fijn u te zien, Sir,’ zei hij tegen prins Philip. Een tiental minuten hebben Barack en zijn vrouw Michelle gesproken met een zongebruinde prins William en Kate, de hertog en hertogin van Cambridge, die net zijn teruggekeerd van hun tiendaagse huwelijksreis op de Seychellen.

  24 mei 2011 - 14:31