×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Obama ontvangen op Buckingham Palace

  President VS met erewacht en kanonschoten verwelkomd

  Na 41 kanonschoten wist heel Londen het ook: Barack Obama is op Buckingham Palace gearriveerd. De Amerikaanse president werd er door koningin Elizabeth ontvangen. De president begroette haar op zijn eigen wijze, met een warme, dubbele handdruk. ‘Fijn u te zien, Sir,’ zei hij tegen prins Philip. Een tiental minuten hebben Barack en zijn vrouw Michelle gesproken met een zongebruinde prins William en Kate, de hertog en hertogin van Cambridge, die net zijn teruggekeerd van hun tiendaagse huwelijksreis op de Seychellen.

  24 mei 2011 - 14:31