×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nu definitieve scheiding Elena en Jaime?

  Na twee jaar gescheiden te leven van elkaar zullen prinses Elena van Spanje en haar echtgenoot Jaime de procedures omtrent de scheiding doorzetten. Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, houdt het de media in Spanje al dagen bezig. Infanta Elena is de oudste dochter van koning Juan Carlos en koningin Sofia van Spanje en zij trouwde in 1995 met Jaime. Elena en Jaime leefden zogezegd al twee jaar apart van elkaar. Tijdens deze ‘proefscheiding’ hebben ze geprobeerd de kinderen te laten wennen aan de situatie, terwijl ze toch probeerden te werken aan hun huwelijk. Felipe van 11 en Victoria van 9 hebben het grootste deel van de tijd bij hun moeder gewoond, maar ze hebben hun vader erg vaak gezien. Na de aankondiging van de scheiding trok Elena in een tijdelijk huurhuis, maar nu is ze verhuisd naar een penthouse in Madrid. Voor de kinderen is een gedeelde voogdij aangevraagd.

  Volgens de geruchten in de Spaanse pers heeft het aanvragen van de officiele scheiding zolang geduurt om dat Jaime persé de titel Hertog van Lugo wilde houden, dit zorgde voor enorme vertraging in de procedure. Maar een verklaring van de familie Marichialar zegt dat absolute onzin is. De hertog heeft sinds november 2007 geen officieel openbaar optreden gedaan.

  10 november 2009 - 15:43