×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse koninklijke familie rouwt

  Stiefbroer Mette-Marit doodgeschoten

  Noorwegen is in diepe rouw. Afgelopen vrijdag werd het land getroffen door twee aanslagen, de eerste bij een regeringsgebouw waarbij 8 doden vielen, de tweede aanslag op een jeugdkamp. Daar heeft de dader, verkleed als politieagent, 68 mensen doodgeschoten. Onder de dodelijke slachtoffers is ook de stiefbroer van kroonprinses Mette-Marit, zo meldde het Noorse Hof vandaag. De koninklijke familie bezocht een aantal slachtoffers in het ziekenhuis. Ook werd in een overvolle kathedraal een herdenkingsdienst gehouden in aanwezigheid van de koninklijke familie. Ook koning Harald en koningin Sonja hadden moeite hun emoties de baas te blijven. Harald noemde de aanslagen in een toespraak een ‘onbegrijpelijke tragedie.’ Zijn gedachten gaan uit naar slachtoffers en familieleden. ‘Het is belangrijk dat we elkaar bijstaan en elkaar steunen,’ zei hij in zijn toespraak zaterdag. Koningin Beatrix belde vrijdag al met de Noorse koning om haar medeleven te betuigen.

  25 juli 2011 - 15:36