×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse koning in veiligheid gebracht na aanslagen

  Koningin Beatrix betuigt medeleven

  De Noorse politie heeft koning Harald V en koningin Sonja in veiligheid gebracht, met het oog op de aanslagen vrijdagmiddag. Politiedirecteur Oystein Maeland heeft dat vrijdag gezegd. De 74-jarige vorst zou volgens de politie ook doelwit kunnen zijn van een aanslag. Eerder had de politie de regering op een onbekend adres of op onbekende adressen in veiligheid gebracht. Ook de beveiliging van de overige leden van de Noorse koninklijke familie is aangescherpt, volgens bronnen in Oslo. Noorwegen is in de greep van de terreuraanslagen die vele mensen het leven hebben gekost. Koningin Beatrix heeft inmiddels haar medeleven betuigd aan koning Harald en het Noorse volk. Tussen de Nederlandse en Noorse koninklijke familie bestaan innige banden. Koning Harald stemt net als koningin Beatrix van de Nederlandse koning Willem I. En Willem-Alexander en Máxima zijn innig bevriend met kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit. Naar verluidt zijn de Oranjes diep geschokt door de gebeurtenissen in het doorgaans zo vredige Noorwegen.


  22 juli 2011 - 20:57