×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nog geen nieuws over Kate’s baby

  Honderden mensen wachten bij Buckingham Palace

  Nog geen nieuws over Kate’s baby

  In afwachting van nieuws over de geboorte van het eerste kindje van de Britse prins William en zijn vrouw Kate, hebben zich honderden mensen verzameld bij Buckingham Palace. Tientallen fotografen en journalisten hebben zich aangesloten bij geïnteresseerde Britten en toeristen.

  De geboorte van de baby van Kate en William wordt officieel bekendgemaakt bij Buckingham Palace. Na de geboorte van de koninklijke spruit wordt namelijk een document naar de poorten van het paleis gebracht. Op het stukje papier staat in ieder geval de bevestiging van de geboorte, het geslacht van de baby en tijd van geboorte, net als de lengte en het gewicht van het kindje.

  Sinds het nieuws bekend is geworden dat Kate aan het bevallen is, hebben honderden mensen koers gezet richting Buckingham Palace.

  22 juli 2013 - 15:48