×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nog even geen huwelijksreis

  William gaat eerst aan het werk

  Prins William en Kate hebben besloten nog even niet op huwelijksreis te gaan. In plaats daarvan zijn ze nu een weekendje weg in eigen land, waarna de kersverse Hertog van Cambridge terug aan het werk gaat als reddingspiloot. Pas later zal de huwelijksreis plaatsvinden, maar waar Will en Kate die gaan doorbrengen, wordt niet vooraf bekend gemaakt. Wel laat het Hof weten dat dat overzees zal zijn.

  1 mei 2011 - 13:46