×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nog even geen huwelijksreis

  William gaat eerst aan het werk

  Prins William en Kate hebben besloten nog even niet op huwelijksreis te gaan. In plaats daarvan zijn ze nu een weekendje weg in eigen land, waarna de kersverse Hertog van Cambridge terug aan het werk gaat als reddingspiloot. Pas later zal de huwelijksreis plaatsvinden, maar waar Will en Kate die gaan doorbrengen, wordt niet vooraf bekend gemaakt. Wel laat het Hof weten dat dat overzees zal zijn.

  1 mei 2011 - 13:46