×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe website voor Koninklijk Huis

  Meer gebruiksgemak op nieuwe site

  Na Denemarken kort geleden de website van hun Koninklijk Huis had vernieuwd, was nu de beurt aan de Oranjes. Vandaag is na ruim zes jaar de oude website vervangen. Overzichtelijker, crossmediaal en toegankelijk is wat de nieuwe website van het Koninklijk Huis vanaf nu is. De gebruiksvriendelijkheid is beter geworden en het accent ligt nu op nieuws, foto’s en video’s. De sociale media die voor het Koninklijk Huis worden gebruikt, Twitter en YouTube, zijn geïntegreerd in de nieuwe website en ook de snelheid van de zoekmachine is aanzienlijk verbeterd.
   
  De website voorziet onder meer in de openbare agenda’s, toespraken, veelgestelde vragen en antwoorden en informatie omtrent (de leden van) het Koninklijk Huis. Nieuw is de informatierubriek voor de media, waarin de journalisten zelfs worden aangespoord voortaan netter gekleed te gaan…

  Verleden jaar ontdekte Royalty dat de kosten voor deze website zo’n 2,5 ton zouden gaan bedragen. Uiteindelijk blijken de kosten iets lager te zijn uitgevallen.

  15 februari 2012 - 10:00