×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe kroonprinses België krijgt bijles Frans

  Elisabeth blijft achter in de Franse taal

  Nieuwe kroonprinses België krijgt bijles Frans

  Prinses Elisabeth (11), dochter van de Belgische prins Filip en zijn vrouw Mathilde, heeft op school moeite met het vak Frans. En dus krijgt ze bijles.


  "Mathilde staat erop dat haar kinderen perfect tweetalig zijn", zegt royaltywatcher Brigitte Balfoort in Het Nieuwsblad. "Dat heeft ze met Filip tot in de details gepland: ze hebben een Nederlandstalige nanny en sturen hun kroost naar een Nederlandstalige school, terwijl ze zelf Frans met hun kinderen spreken."

  Elisabeth zou perfect Nederlands spreken en schrijven, maar moeite hebben om Frans te schrijven. "Daarvoor wordt ze nu bijgeschoold. Intussen volgt ze buiten de lesuren Engelse les", zegt Balfoort.

  8 juli 2013 - 12:30