×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe kroonprinses België krijgt bijles Frans

  Elisabeth blijft achter in de Franse taal

  Nieuwe kroonprinses België krijgt bijles Frans

  Prinses Elisabeth (11), dochter van de Belgische prins Filip en zijn vrouw Mathilde, heeft op school moeite met het vak Frans. En dus krijgt ze bijles.


  "Mathilde staat erop dat haar kinderen perfect tweetalig zijn", zegt royaltywatcher Brigitte Balfoort in Het Nieuwsblad. "Dat heeft ze met Filip tot in de details gepland: ze hebben een Nederlandstalige nanny en sturen hun kroost naar een Nederlandstalige school, terwijl ze zelf Frans met hun kinderen spreken."

  Elisabeth zou perfect Nederlands spreken en schrijven, maar moeite hebben om Frans te schrijven. "Daarvoor wordt ze nu bijgeschoold. Intussen volgt ze buiten de lesuren Engelse les", zegt Balfoort.

  8 juli 2013 - 12:30