×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe koning en koningin naar Duitsland

  Nieuwe koning en koningin naar Duitsland

  Willem-Alexander en Máxima waren van plan om van 3 tot en met 6 juni bij een economische missie in Zuid-Duitsland te zijn. Het nieuws van de abdicatie en de nieuwe functie van beiden zorgt ervoor dat het bezoek anders zal gaan verlopen. De nieuwe koning en koningin hebben het voornemen om nu in diezelfde periode een kennismakingsbezoek te brengen aan buurland Duitsland. In dit kader zullen zij naar verwachting eerst Berlijn aandoen en vervolgens aan enkele onderdelen van de handelsmissie deelnemen. In het oorspronkelijke plan stonden gesprekken met Duitse ministers en autoriteiten, bezoeken van seminars en het brengen van bedrijfs- en werkbezoeken in de deelstaten Baden-Wurttemberg en Hessen.

  18 februari 2013 - 11:09