×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe functie voor prinses Annette

  Bernhards vrouw in RvA van Papageno

  Prinses Annette heeft er sinds enkele weken een functie bij. Ze is toegetreden tot de Raad van Advies van de stichting Papageno, een organisatie die activiteiten ontwikkelt voor kinderen en jongeren met autisme en aanverwante beperkingen, om hen zo uit hun isolement te halen. Voor deze functie werd de vrouw van prins Bernhard speciaal uitgenodigd. Directeur Pascal Rijnders van Papageno is ervan overtuigd dat de prinses een goede bijdrage aan de stichting kan geven, doordat ze een jarenlange ervaring heeft opgebouwd door haar werk met kinderen en volwassenen met een beperking. Ze zal dan ook - waar mogelijk - worden ingezet op vakgebieden waar zij reeds bekend is. Wat dat concreet gaat inhouden is ook voor de directeur nog niet bekend.


  10 augustus 2011 - 13:40