×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe bevoorrading Royalty onderweg

  Oplage uitverkocht, maar nieuwe druk vrijdag in de winkels

  Nieuwe bevoorrading Royalty onderweg

  Marc van der Linden heeft goed nieuws voor veel mensen die te laat bij de boekhandel kwamen om de speciale uitgave van Royalty Magazine te kopen. Vrijdag ligt de editie, die helemaal gaat over de inhuldiging van koning Willem-Alexander, weer in de winkel.

  “De kogel is door de kerk. Royalty met 100 pagina’s inhuldiging wordt bijgedrukt. Vrijdag a.s. weer in de winkels voor slechts 4,25!”, aldus de hoofdredacteur van het blad op Twitter. Eerder liet Van der Linden al weten te twijfelen om het blad bij te drukken. Daarop kwamen veel reacties van mensen die de uitgave nog niet in huis hadden.

  8 mei 2013 - 12:57