×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe bevoorrading Royalty onderweg

  Oplage uitverkocht, maar nieuwe druk vrijdag in de winkels

  Nieuwe bevoorrading Royalty onderweg

  Marc van der Linden heeft goed nieuws voor veel mensen die te laat bij de boekhandel kwamen om de speciale uitgave van Royalty Magazine te kopen. Vrijdag ligt de editie, die helemaal gaat over de inhuldiging van koning Willem-Alexander, weer in de winkel.

  “De kogel is door de kerk. Royalty met 100 pagina’s inhuldiging wordt bijgedrukt. Vrijdag a.s. weer in de winkels voor slechts 4,25!”, aldus de hoofdredacteur van het blad op Twitter. Eerder liet Van der Linden al weten te twijfelen om het blad bij te drukken. Daarop kwamen veel reacties van mensen die de uitgave nog niet in huis hadden.

  8 mei 2013 - 12:57