×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe baan voor RVD-baas Wester

  Voorlichter kijkt terug op fantastische tijd

  Nieuwe baan voor RVD-baas Wester

  Robert Wester, de plaatsvervangend Directeur-Generaal van de Rijksvoorlichtingsdienst, verlaat zijn post per 1 oktober. Wie Wester zal opvolgen als woordvoerder van de Oranjes is niet bekend. Wester zag zichzelf niet voor langere tijd het woordvoerderschap van het koninklijk huis op zich nemen, zoals hij dat sinds juni 2012 deed. Vlak na de troonswisseling nam hij de beslissing en donderdag maakte hij dat per mail kenbaar aan royaltyjournalisten. De belangrijkste klus is volgens Wester geklaard en hij kijkt terug op een 'fantastische tijd', waarin het nieuwe Koningspaar heeft een droomstart gemaakt, aldus de voorlichter.


  ‘Ik heb met de leiding van Algemene Zaken en Henk Brons afgesproken dat ik per 1 oktober een nieuwe baan aanvaard. Hierdoor kan de procedure voor het vinden van een opvolger worden gestart en kan ik de komende weken een aantal klussen afronden, zoals de laatste activiteiten van het Nationaal Comité Inhuldiging in september,’ schrijft Wester. Hij gaat aan de slag voor organisatieadviesbureau Berenschot, waarvoor hij eerder al werkzaam was.

  4 juli 2013 - 15:54