×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuw vliegtuig voor Albert van Monaco

  Charlène, Caroline en Pierre mee naar vliegveld

  Nieuw vliegtuig voor Albert van Monaco

  Albert, de vorst van Monaco, heeft een nieuw vliegtuig ter waarde van zo’n 40 miljoen euro. Op de luchthaven van Nice werd de nieuwe aanwinst gepresenteerd. Geassisteerd door zijn vrouw Charlène mocht Albert een lint doorknippen, als symbool voor de ingebruikname van de Falcon 7X. Naast het prinselijk paar was ook de zus van Albert II, prinses Caroline, aanwezig, net als haar zoon Pierre Casiraghi.

  Albert meent dat dit toestel ‘een waardevol instrument’ is ‘voor het uitvoeren van zijn taken als soeverein’. Het toestel is naar verwachting kostenbesparend. Het verbruikt volgens de prins relatief weinig kerosine. De eerste vlucht is dinsdag, dan vliegt de prins naar het eiland Palau in de Stille Zuidzee.

  5 maart 2013 - 11:06