×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuw boek prinses Irene

  Leven in verbinding

  Prinses Irene van Lippe‐Biesterfeld heeft een boek geschreven met als titel: Leven in verbinding. 


  Prinses Irene van Lippe‐Biesterfeld heeft een boek geschreven met als titel: Leven in verbinding

  In Leven in verbinding gaat Prinses Irene in gesprek met prof. dr. Matthijs Schouten over menszijn, naar aanleiding van de teksten van een aantal lezingen die ze de laatste jaren gegeven heeft. In deze gesprekken staan vragen rond persoonlijke ontwikkeling centraal, alsmede brede maatschappelijke thema’s zoals leiderschap en duurzaamheid.

  Het centrale uitgangspunt van prinses Irene dat niets en niemand op zichzelf staat, dat ieder van ons deel is van een groter verband en dat iedereen er daarom toe doet in deze wereld, kan juist in deze tijd weer kracht bieden. 

  Irene vertelt over haar boek: ‘Bijdragen aan de toekomst van de aarde, bijdragen aan duurzaamheid begint bij onszelf. Het is even belangrijk dat we goed omgaanmet onszelf als met onze omgeving. Duurzame ontwikkeling wordt een ‘duurzame levensstijl’. Een levenswijze die zich verbonden weet met, en verantwoordelijk weet voor álle leven. Een verbondenheid en bewust beleefde verbinding tussen hoofd en hart; tussen wetenschap en eigen ervaring. Een verbinding tussen jouw zijn en je werk,tussen je werk en de grote gemeenschap van leven.’

  Leven in Verbinding – Prinses Irene in gesprek met prof. dr. Matthijs Schouten over menszijn ligt vanaf zaterdag in de winkels voor €19,90

  14 april 2010 - 11:10