×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nederlandse stroom voor Queen Elizabeth

  Windsor Castle krijgt groene stroom uit Nederland

  Koningin Elizabeth stapt ook over op groene stroom. Twee reusachtige hydro-elektrische turbines zijn vlakbij Windsor Castle afgeleverd en in de rivier de Thames geplaatst. Daar gaan de turbines, van Nederlandse makelij, voor de stroomopwekking van Windsor Castle zorgen. Een kleine € 800.000 kosten de turbines, daar komt vermoedelijk nog ruim een miljoen euro bij voor de installatie. Per jaar kan hiermee 790.000 kilo co2-uitstoot worden verminderd. Een woordvoerder van Buckingham Palace bevestigt dat er een overeenkomst is voor groene energie. Er is al een aantal jaren gezocht naar een goede oplossing voor de paleizen. Het is nog niet bekend of deze turbines de hele stroomvoorziening kunnen overnemen van Windsor Castle.

  8 september 2011 - 13:38