×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nationale feestdag in Zweden

  Nationale feestdag in Zweden

  Prinses Estelle schatert het uit op een foto die het Zweedse koningshuis donderdag heeft vrijgegeven op de nationale feestdag van Zweden. Op de foto draagt het prinsesje traditionele kleding en rent ze rond in de paleistuin.


  ”Nationale Dag, groeten uit het Haga Paleis”, schrijven haar ouders, kroonprinses Victoria en haar man Daniel, bij de foto die prijkt op de officiële website en facebookpagina van de koninklijke familie. Victoria en Daniel wonen sinds 2010 in het Haga Paleis en de 16 maanden oude Estelle speelt graag in de paleistuinen. De officiële foto’s die kroonprinses Victoria in april vrijgaf waren ook in de paleistuin gemaakt. In februari, kort na de eerste verjaardag van het meisje, bezocht het gezin het wereldkampioenschap skiën in Italië.

  De kleine spruit was ook aanwezig toen vandaag de deuren van het paleis opengingen. Victoria en Daniel verrichten de officiële opening, waarna iedereen gratis naar binnen mocht.

  6 juni 2013 - 17:19