×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Napolitano annuleert staatsbezoek bij Beatrix

  Onvoorziene omstandigheden vragen om uitstel

  Minder dan een week geleden kwam vanuit Italië groen licht: de Italiaanse president Giorgio Napolitano bevestigde toen het staatsbezoek dat hij van 26 tot 28 juni aan Nederland zou gaan brengen. Maanden van voorbereiding gingen eraan vooraf, maar maandag bleek er echter een kink in de kabel te zijn gekomen. Onvoorziene omstandigheden doen Italië verzoeken om het staatsbezoek voorlopig uit te stellen, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

  Aan Nederlandse en Italiaanse zijde wordt gezocht naar een nieuwe datum om het bezoek later alsnog doorgang te laten vinden.

  Foto: President Napolitano en koningin Rania van Jordanië

  18 juni 2012 - 12:11