×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mr. Pieter is nog lang niet klaar

  Veiligheid blijft stokpaardje Van Vollenhoven

  Prof. mr. Pieter van Vollenhoven mag dan ruim een maand geleden al afgezwaaid hebben bij 'zijn' veiligheidsraad, het onderwerp veiligheid staat nog altijd hoog op de agenda bij de man van prinses Margriet. 'Ik kan niet ophouden en gaan vissen,' stelt Van Vollenhoven al bij zijn afscheid. Aanstaande donderdag zal hij dan ook 300 vrijwilligers, wetenschappers, opinieleiders, bestuurders en politici toespreken op het symposium 'Vrijwilligers in Veiligheid'. Pieter van Vollenhoven is erevoorzitter van de Landelijke Organisatie van Politie Vrijwilligers. In het kader van het Europese jaar van het vrijwilligerswerk hebben zeven vrijwilligersorganisaties de krachten gebundeld om aandacht te vragen voor vrijwilligers in het veiligheidsdomein.


  14 maart 2011 - 13:59