×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mr. Pieter is nog lang niet klaar

  Veiligheid blijft stokpaardje Van Vollenhoven

  Prof. mr. Pieter van Vollenhoven mag dan ruim een maand geleden al afgezwaaid hebben bij 'zijn' veiligheidsraad, het onderwerp veiligheid staat nog altijd hoog op de agenda bij de man van prinses Margriet. 'Ik kan niet ophouden en gaan vissen,' stelt Van Vollenhoven al bij zijn afscheid. Aanstaande donderdag zal hij dan ook 300 vrijwilligers, wetenschappers, opinieleiders, bestuurders en politici toespreken op het symposium 'Vrijwilligers in Veiligheid'. Pieter van Vollenhoven is erevoorzitter van de Landelijke Organisatie van Politie Vrijwilligers. In het kader van het Europese jaar van het vrijwilligerswerk hebben zeven vrijwilligersorganisaties de krachten gebundeld om aandacht te vragen voor vrijwilligers in het veiligheidsdomein.


  14 maart 2011 - 13:59