×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ministers met koninklijk paar naar Duitsland

  Ministers met koninklijk paar naar Duitsland

  Tijdens het bezoek dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima volgende maand brengen aan Duitsland krijgen ze gezelschap van drie ministers, zo laat de RVD weten. Het bezoek vindt plaats op 3 en 4 juni.

  Minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) is bij het kennismakingsgesprek in Berlijn en de ministers Liliane Ploumen (Buitenlandse Handel) en Jet Bussemaker (Onderwijs, Cultuur) maken deel uit van de economische missie in de Duitse deelstaten Hessen en Baden-Württemberg. In Berlijn ontmoet het koninklijk paar bondskanselier Angela Merkel en bondspresident Joachim Gauck.

  ”Duitsland is voor Nederland verreweg de grootste en belangrijkste handels- en investeringspartner. De intensiteit van de economische betrekkingen varieert echter sterk per regio”, aldus de RVD. ”Koning Willem-Alexander en koningin Máxima willen met hun aanwezigheid in Hessen en Baden-Württemberg aandacht vragen voor de industriële en innovatieve kwaliteit die Nederland te bieden heeft.”

  17 mei 2013 - 13:24