×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Middleton’s lunchen met koningin Elizabeth

  Eindelijk ontmoeting tussen ouders en aanstaande schoonoma

  In januari spraken de kranten er nog schande van dat er geen ontmoeting zou komen tussen de Britse koningin en de ouders van Kate Middleton. Koningin Elizabeth zou ‘niet de behoefte’ hebben om hen voorafgaand aan het huwelijk te ontmoeten. Die kennismaking is er toch gekomen, tussen de Middleton’s met de oma van hun aanstaande schoonzoon, en vond plaats op Windsor Castle, het buitenverblijf van de Koningin. Daar werd een lunch geserveerd, waarbij ook prins Philip en leden van de hofhouding aanwezig waren. ‘Het was een heerlijke lunch, erg gezellig en er werd veel gelachen,’ aldus de ouders van Kate.

  Er diende zich eerder al een gelegenheid aan om elkaar te ontmoeten, namelijk bij een paardenrace. Bewust bleven Carole en Michael Middleton er weg, omdat zowel zij als de Koningin niet wilden dat de ontmoeting in het openbaar zou plaatsvinden.

  21 april 2011 - 12:00