×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Middleton’s lunchen met koningin Elizabeth

  Eindelijk ontmoeting tussen ouders en aanstaande schoonoma

  In januari spraken de kranten er nog schande van dat er geen ontmoeting zou komen tussen de Britse koningin en de ouders van Kate Middleton. Koningin Elizabeth zou ‘niet de behoefte’ hebben om hen voorafgaand aan het huwelijk te ontmoeten. Die kennismaking is er toch gekomen, tussen de Middleton’s met de oma van hun aanstaande schoonzoon, en vond plaats op Windsor Castle, het buitenverblijf van de Koningin. Daar werd een lunch geserveerd, waarbij ook prins Philip en leden van de hofhouding aanwezig waren. ‘Het was een heerlijke lunch, erg gezellig en er werd veel gelachen,’ aldus de ouders van Kate.

  Er diende zich eerder al een gelegenheid aan om elkaar te ontmoeten, namelijk bij een paardenrace. Bewust bleven Carole en Michael Middleton er weg, omdat zowel zij als de Koningin niet wilden dat de ontmoeting in het openbaar zou plaatsvinden.

  21 april 2011 - 12:00