×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette Marit swingt met Wyclef Jean

  Kroonprins Haakon ging onlangs samen met zijn vrouw Mette Marit en Marius naar het Nobelprijs concert in de Oslo Spektrum. Zanger Wyclef Jean was één van de artiesten die optrad tijdens het concert. Hij zorgde er met zijn muziek voor dat het gezin lekker stond te swingen in de Koninklijke loge. Bekijk hieronder het leuke filmpje waarin Wyclef opzoek gaat naar de prinses.


  16 december 2009 - 12:02