×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Met Filip en Mathilde naar school

  Alle kinderen nu op school

  De Belgische prins Filip en prinses Mathilde hebben gisteren voor het eerst allevier hun kinderen naar school gebracht. Voor Elisabeth, Gabriel, Emmanuel en Eleonore zat de zomervakantie erop en moesten de schoolbanken in. Voor prinses Eleonore is dat voor het eerst dat ze naar het Sint-Jan-Berchmanscollege gaat.

  Foto: Dutch Photo Press

  2 september 2011 - 15:33