×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Medaille voor militairen Afghanistan

  Tijdens een ceremoniële uitreiking in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch kregen vandaag 1800 militairen de Herinneringsmedaille voor Vredesoperaties opgespeld. Dat hoefde de Koningin niet alleen te doen, ze kreeg daarbij hulp van demissionair minister Van Middelkoop van Defensie, generaal Van Uhm (Commandant der Strijdkrachten) en vertegenwoordigers van de strijdkrachten. De medaille is een blijk van waardering voor de bijzondere en moeilijke omstandigheden waaronder de militairen hebben moeten werken tijdens de ISAF-missie in de Afghaanse provincies Uruzgan en Kandahar. Tot deze missie op 1 augustus 2010 werd beëindigd, maakten de militairen deel uit van de Task Force Uruzgan, Air Task Force en ondersteunende eenheden.


  1 oktober 2010 - 16:30