×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima zeer welkom bij World Granny

  Prinses Máxima werd dinsdagmiddag 29 september heel hartelijk welkom geheten in het Bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank te Amsterdam. Hier woonde ze het lustrumseminar over micropensioenen bij van WorldGranny. Er stonden heel veel kinderen te wachten op de prinses, die allemaal aandacht kregen. Eén meisje kon het zelfs niet laten met Máxima te knuffelen.


  Pensioen is één van de belangrijkste thema’s van WorldGranny. In ontwikkelingslanden zijn het vaak oudere vrouwen zonder pensioenvoorziening die de zorg hebben voor hun kleinkinderen.
  Van de ruim 100 miljoen mensen die leven van minder dan een dollar per dag, is een op de vijf ouder dan 60 jaar.

  WorldGranny Pension & Development Network is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse Financieringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden, Verbond van Verzekeraars, Autoriteit Financiële Markten, pensioenfondsen, zorgverzekeraars en instellingen uit de financiële sector, dat samenwerkt met lokale partners in ontwikkelingslanden.

  29 september 2009 - 18:58