×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima viert kerst met familie in Argentinië

  Gezin van Willem-Alexander naar Villa la Angostura

  Máxima viert kerst met familie in Argentinië

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima gaan met hun gezin eind december naar Argentinië, waar ze kerstmis zullen vieren met familie. De Rijksvoorlichtingsdienst nodigt fotografen uit Nederland en Argentinië vlak voor kerst uit voor een fotosessie met het gezin in Villa La Angostura. Daar woont ook Máxima’s broer Martín, die er een restaurant heeft. Anderhalf jaar geleden kreeg de omgeving te maken met een vulkaanuitbarsting en is ook Zorreguieta’s restaurant ernstig getroffen door as en aardbevingen.

  30 november 2012 - 13:09