×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima viert haar 38e verjaardag

  Feest in familiekring

  Zondag 17 mei viert prinses Máxima haar 38e verjaardag. Haar ouders zijn overgekomen uit Argentinië om deze heugelijke dag bij hun dochter en haar gezin te zijn. De prinses viert haar verjaardag verder samen met haar echtgenoot kroonprins Willem-Alexander, haar dochters Amalia, Alexia en Ariane op de Eikenhorst in Wassenaar, waar het gezin woont.

  17 mei 2009 - 10:45