×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima terug naar school

  Prinses Máxima heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan het Liemers College in het Gelderse Didam. Het bezoek stond in het teken van omgaan met geld. Ze heeft een economieles bij van een VMBO-klas bijgewoond en ze sprak met leerkrachten over structurele integratie van financiële educatie in het onderwijs.

  Uit onderzoek blijkt dat tweederde van de jongeren het moeilijk vindt om met geld om te gaan. In Nederland hebben 45 organisaties hun krachten gebundeld om de consument wijzer in geldzaken te maken. 

  Het Liemers College is één van de proefscholen in Nederland waar in het tweede leerjaar van het VMBO-GT met het project Geld, Genoeg? wordt gewerkt.

  9 december 2009 - 14:15