×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima spreekt tijdens Goed Geld Gala

  Miljoenen 'uitgedeeld' aan goede doelen

  Prinses Máxima was vandaag te gast op het Goed Geld Gala in Laren, een jaarlijks festijn van de Nationale Postcode Loterij. Máxima heeft de aanwezigen van de goede doelen toegesproken over het belang van hun werk. Er werd bekend gemaakt dat dit jaar 270 miljoen euro wordt verdeeld onder de goede doelen die door de loterij worden gesteund, waaronder het Oranje Fonds. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn het beschermpaar van het fonds, dat ruim 15 miljoen euro krijgt toebedeeld. The Elders, de organisatie van Nelson Mandela die zich richt op stille en vergeten rampen, krijgt € 500,000. Daarom was ook de directeur van The Elders aanwezig, prinses Mabel.


  9 februari 2011 - 17:15