×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima speecht in Parijs

  Prinses is belangrijkste spreker op Finance Forum

  Prinses Máxima – speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon – houdt donderdag de keynote speech bij de lancering van het ‘SME Finance Forum’ in Parijs.
  Doel van het forum is het bieden van een platform waar overheden, bedrijven en financiers kennis, onderzoek en ervaringen kunnen delen om het MKB te helpen bij het verkrijgen van toegang tot financiële dienstverlening. Het MKB is een belangrijke motor van de economie in ontwikkelingslanden en toegang tot financiële dienstverlening is cruciaal voor de overlevingskansen en groeimogelijkheden van dergelijke ondernemingen.

  Gedurende de dag zal Prinses Máxima ook bilaterale gesprekken voeren met onder meer Yves Leterme, plaatsvervangend Secretaris-Generaal van de OESO en Susanne Dorasil, Duitse vice-voorzitter van de G-20 SME Finance Sub-Groep.

  Het forum is een initiatief van de International Finance Corporation (IFC), onderdeel van de Wereldbank en gericht op toegang tot de financiële sector voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Het forum was eerder dit jaar aangekondigd bij de G-20 top in Cannes.

  17 april 2012 - 11:17