×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima shopt op internet

  Jurkjes niet altijd peperduur

  Prinses Máxima droeg een opvallende jurk tijdens de opening van het Brasil Festival in Amsterdam vorige week. Glamourous of juist eigenzinnig? Iedereen heeft wel een mening over deze goudkleurige japon van de favoriete Oranjeprinses. De asymmetrische lamé jurk is van Halston Heritage en is geen haute couture, maar gewoon via internet te koop. En echt duur is de jurk niet eens. Eerder werd de japon nog voor ruim 435 euro aangeboden, tegenwoord zou er 175 euro voor de jurk moeten worden neergeteld. Ware het niet dat iemand u voor was en de robe nu helemaal uitverkocht is...


  10 oktober 2011 - 17:08