×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima scoort bij Duitsers

  Europa's meest stralende prinses'

  Koningin Beatrix mag dan door Duitsland als een zeer goede vriendin worden gezien, haar schoondochter Máxima is minstens zo populair. Bild Zeitung, de grootste krant van Duitsland, besteedde op twee achtereenvolgende dagen grote aandacht aan onze prinses. In het eerste artikel werd ze als 'Europa's meest stralende prinses' genoemd. En de volgende dag zorgde Máxima volgens Bild voor de meest koninklijke modeshow die de hoofdstad ooit gezien had. Nederlandse volgers viel vooral op dat de prinses bij het staatsbezoek met weinig nieuwe kleding voor de dag kwam. De avondjurk van Jan Taminiau die ze bij het staatsbanket droeg, droeg ze bijvoorbeeld voor het eerst in New York in 2009. En ook andere ensembles waren al eerder gedragen. Wel nieuw was een prachtig jurkje, met een zwarte ceintuur, waarop witte en zwarte bloemetjes waren geborduurd. Insiders denken dat dit uit de collectie van Valentino komt. Ook het paarse jurkje is nieuw. Voor het vierdaagse staatsbezoek heeft de prinses een zo'n 25 verschillende ensembles, tien paar schoenen en tien hoeden meegenomen. Want naast de geplande kleding moet er ook wat reserve-kleding mee, voor het geval dat het weer verandert of dat er iets mis gaat.


  14 april 2011 - 13:42