×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima’s ouders keken inhuldiging op TV

  Zorreguieta's zagen plechtigheden in sociëteit Buenos Aires

  Máxima’s ouders keken inhuldiging op TV

  De ouders van koningin Máxima waren niet uitgenodigd voor de officiële gelegenheden rondom de troonswisseling. Jorge en Maria volgden de plechtigheden dan ook vanuit een sociëteit in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, weet het AD.

  De ouders van de nieuwe koningin waren dinsdag te vinden bij vrienden in de sociëteit Los Pingüinos. Via de televisie zagen zij hoe hun schoonzoon werd ingehuldigd in Amsterdam. Vanwege de vermeende band met de Argentijnse junta (1976-1983) was Zorreguieta in 2002 niet welkom bij het huwelijk van zijn dochter met Willem-Alexander en om diezelfde reden kwam hij ook niet naar Nederland voor de inhuldiging van Willem-Alexander als koning.

  1 mei 2013 - 15:00