×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima’s meiden op postzegels

  Kinderpostzegels van Amalia, Alexia en Ariane onthuld

  Vrijdag zijn de lang verwachte Kinderpostzegels gepresenteerd met de foto’s van de drie prinsesjes. Prins Willem-Alexander fotografeerde voor de gelegenheid zijn dochters Amalia, Alexia en Ariane, net als zijn vader deed in 1972 van Alexander en zijn broers. 
  Op 25 september belt de elfjarige Daimy aan bij Villa Eikenhorst en plaatst de prins de eerste bestelling van zegels en kaarten. Vanaf woensdag 26 september gaan meer dan 200.000 kinderen op pad om kinderpostzegels te verkopen. De opbrengst zal ten goede komen aan projecten wereldwijd, die gericht zijn op veiligheid en ontwikkeling van kwetsbare kinderen. De kinderpostzegels worden op dinsdag 6 november officieel uitgegeven door PostNL. Vanaf 7 november bezorgen de kinderen de zegels bij hun klanten.

  14 september 2012 - 10:37