×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima opent kunstmanifestatie

  Máxima opent kunstmanifestatie

  Prinses Máxima heeft vrijdag in Den Haag de internationale kunstmanifestatie Ja Natuurlijk – hoe kunst de wereld redt, geopend. De manifestatie is te zien in en om het Gemeentemuseum, in het GEM en het Fotomuseum.In een groots opgezette tentoonstelling laten ruim tachtig kunstenaars verrassende relaties zien tussen mens, natuur en techniek. Ja Natuurlijk biedt naast de manifestatie ook urban wild life safari’s in de stad aan, optredens, workshops, hoorcolleges en debatten in kunstinstellingen en filmhuizen.

  15 maart 2013 - 16:51