×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima opent kunstmanifestatie

  Máxima opent kunstmanifestatie

  Prinses Máxima heeft vrijdag in Den Haag de internationale kunstmanifestatie Ja Natuurlijk – hoe kunst de wereld redt, geopend. De manifestatie is te zien in en om het Gemeentemuseum, in het GEM en het Fotomuseum.In een groots opgezette tentoonstelling laten ruim tachtig kunstenaars verrassende relaties zien tussen mens, natuur en techniek. Ja Natuurlijk biedt naast de manifestatie ook urban wild life safari’s in de stad aan, optredens, workshops, hoorcolleges en debatten in kunstinstellingen en filmhuizen.

  15 maart 2013 - 16:51