×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima opent ‘fluitend’ jeugdopera in Amersfoort

  Nieuw leven voor 102 jaar oude werkplaats NS

  Amersfoort is een stad met historie én veel jonge mensen. Daarom heeft de stad sinds vandaag zijn eigen jeugdopera. Prinses Máxima verrichtte de opening van De Veerensmelterij, een gebouw dat tot 2000 nog deel uitmaakte van de wagenwerkplaats van het NS-terrein en nu in gebruik is genomen door Holland Opera. Een volle zaal met ouders, kinderen en een handvol prominenten, ontvangt prinses Máxima met een warm applaus. Máxima gaat gekleed in een kort, donkerbruin jurkje, dat ze vorige week ook in New York droeg. Speciaal voor de openingshandeling is een heuse stoomtrein gebouwd, die al stomend de zaal binnenrijdt. Met een ferme ruk aan de ketting zet prinses Máxima een luide stoomfluit in werking: De Veerensmederij is geopend! Het hele publiek, waaronder Máxima, kan hierna genieten van de voorstelling 'De Keizer is Knetter'. Daarna is er nog tijd voor een hapje en een drankje en neemt de prinses bij vertrek bovendien nog de tijd om cadeaus en bloemen in ontvangst te nemen van de mensen die urenlang buiten op haar hebben gewacht. Zo vertekt de prinses bijna een uur later dan gepland naar haar volgende afspraak.


  2 oktober 2010 - 21:08