×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima op Schiphol

  Prinses bezoekt Marechaussee

  Prinses Máxima heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Ze werd geïnformeerd over de taken en de samenwerking tussen de vijf brigades van de Marechaussee die op Schiphol werkzaam zijn. Zo sprak zij met medewerkers van de brigades Vreemdelingenzaken, Politie & Beveiliging, Grensbewaking, Recherche & Informatie en Operationele Ondersteuning over hun activiteiten. Hierbij kwamen thema’s als integriteit, humaniteit, gezag en personeelsbeleid aan de orde.

  Naast de gesprekken kreeg de prinses onder meer een demonstratie van gezichtsherkenning en look-a-likes. Ook bracht zij een bezoek aan het verwijdercentrum van de brigade Vreemdelingenzaken.

  23 augustus 2011 - 15:15