×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima op de fiets naar Máximapark Utrecht

  Kunst, speeltuin en sport in nieuw park

  Máxima op de fiets naar Máximapark Utrecht

  Koningin Máxima heeft vrijdagochtend het Máximapark in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn geopend. Het park is een 300 hectare groot gebied dat middenin het stadsdeel Leidsche Rijn ligt.

  Máxima kwam samen met de burgemeester van Utrecht, Aleid Wolfsen, op de fiets naar het stadsdeel om het park met haar eigen naam te openen. In het park kunnen mensen tot rust komen en genieten van beelden, kinderen kunnen er spelen in de bosspeeltuin en voor de liefhebbers is er ook een verhard pad zodat er gesport kan worden. In het park is ook een restaurant.

  5 juli 2013 - 13:00