×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima op de fiets naar Máximapark Utrecht

  Kunst, speeltuin en sport in nieuw park

  Máxima op de fiets naar Máximapark Utrecht

  Koningin Máxima heeft vrijdagochtend het Máximapark in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn geopend. Het park is een 300 hectare groot gebied dat middenin het stadsdeel Leidsche Rijn ligt.

  Máxima kwam samen met de burgemeester van Utrecht, Aleid Wolfsen, op de fiets naar het stadsdeel om het park met haar eigen naam te openen. In het park kunnen mensen tot rust komen en genieten van beelden, kinderen kunnen er spelen in de bosspeeltuin en voor de liefhebbers is er ook een verhard pad zodat er gesport kan worden. In het park is ook een restaurant.

  5 juli 2013 - 13:00