×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima ontvangt president Liberia op Eikenhorst

  Prinses Máxima volgende week naar Bali namens de VN

  Máxima ontvangt president Liberia op Eikenhorst

  Prinses Máxima heeft woensdagmiddag thuis op de Eikenhorst president Ellen Johnson Sirleaf van Liberia ontvangen. De presidente bezocht de prinses vanwege het co-voorzitterschap van het ‘High Level Panel on the Post-2015 Development Agenda’ van de Verenigde Naties dat Johnson Sirleaf bekleedt. Als pleitbezorger namens de VN op het gebied van inclusieve financiering sprak Máxima met haar over het belang van wereldwijde toegang tot financiële diensten en de nieuwe ontwikkelingsagenda.

  Het gesprek gaat vooraf aan een toespraak die prinses Máxima volgende week op Bali gaat houden. Daar komt het VN-panel van 25 tot en met 27 maart bijeen. Het wordt de vierde in een serie van vijf bijeenkomsten. Eind mei biedt het panel haar adviezen aan de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon, aan. President Johnson Sirleaf bezoekt Nederland in het kader van de internationale Wereld Waterdag op vrijdag 22 maart in Den Haag.

  Foto ANP

  20 maart 2013 - 13:02