×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima naar Mexico

  Prinses weer naar G20

  Prinses Máxima is op 30 september en 1 oktober in Riviera Maya in Mexico, voor haar activiteiten als erevoorzitter van het G20 'Global Partnership for Financial Inclusion' (GPFI) en als VN-adviseur voor ‘Inclusive Finance’. Prinses Máxima opent vrijdagmiddag 30 september samen met President Calderón van Mexico het eerste G20 GPFI Forum. Tevens zijn bij de opening aanwezig de Mexicaanse minister van Financiën Meade en de Mexicaanse staatssecretaris van Financiën Rodriguez. Mexico is de komende voorzitter van de G20-top in 2012 en heeft als een van de drie prioriteiten voor het voorzitterschap gekozen voor ‘Inclusive Finance’. Prinses Máxima zet zich al jaren in verschillende adviesfuncties voor de Verenigde Naties in voor dit onderwerp. Máxima spreekt vrijdagochtend 30 september de deelnemers aan deze conferentie, gouverneurs van centrale banken, toe. De prinses zal tijdens beide conferenties nog twee toespraken houden en ook diverse bilaterale besprekingen hebben met onder meer de Mexicaanse President, minister en staatssecretaris van Financiën.


  29 september 2011 - 11:39