×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima naar Hilversum

  Opnieuw aan het werk voor microfinanciering

  Prinses Máxima opent dinsdagochtend 16 maart, als lid van de Raad van Microfinanciering, het MF-ondernemerspunt STEW/FCBV in Hilversum. Na de opening laat de prinses zich informeren over de inzet van microfinanciering en de werkwijze van dit MF-ondernemerspunt. STEW/FCBV richt zich voornamelijk op de begeleiding van ondernemers met een uitkeringsachtergrond. Daarnaast organiseert STEW/FCBV wijkgerichte projecten voor gevestigde ondernemers en trainingen om ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen.


  Microfinanciering in Nederland is er voor mensen met goede ondernemersplannen, die hulp nodig hebben bij de uitwerking van hun plannen of bij een bank niet terecht kunnen. Met coaching én krediet krijgen zij de kans goede plannen waar te maken. Ondernemers kunnen terecht bij één van de 36 MF-ondernemerspunten voor intake, advies en het aanvragen van krediet.

  Tijdens het werkbezoek aan STEW/FCBV wordt de Prinses vergezeld door de voorzitter van de Raad van Microfinanciering, de heer drs. D. Laman Trip. Naast een kennismaking met een aantal startende ondernemers, wordt ook gesproken met adviseurs van STEW/FCBV en dienstverleners op het gebied van microfinanciering, zoals Bureau Zelfstandigen en Kunstenaars, Uitvoeringsinstituut Werknemers Verzekering (UWV) en Qredits.

  Bron RVD

  16 maart 2010 - 09:34