×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima met gasten naar Kagerplassen

  Het feest gaat door

  Prinses Máxima geniet met volle teugen van haar verjaardagsweekend. Vandaag bracht ze met haar gasten door op de Kagerplassen.De boottocht begon om 11.30 uur vanaf Park Groot Leerust. Máxima en haar genodigden voeren in circa 12 sloepen van Olympia. De genodigden droegen witte jasjes met daarop een verkeersbord met 'Maxima 40', een verwijzing naar de leeftijd van de prinses. Speciaal voor de prinses en haar gasten draaide de molen in de Zwanburgepolder.Het verjaardagsgezelschap kon op de Kagerplassen kijken naar de Westlander Zeildagen. Koningin Beatrix zat in de boot naast de vader van prinses Máxima. Prins Willem-Alexander stond aan het roer van een andere boot en ook prins Haakon van Noorwegen en prins Carlos waren even kapitein op hun eigen bootje. Om te zorgen dat iedereen warm en droog zou blijven waren er dekens en paraplu's aan boord. De komst van Máxima naar Warmond was bewust geheimgehouden. Maar het had wel gevolgen voor de start van de Westlander Zeildagen. Die werd verplaatst van Park Groot Leerust naar Koudenhoorn. Zelfs het bestuur wist niet waarom. 


  Voor foto’s en een video: http://www.deteyding.nl/

  28 mei 2011 - 17:41