×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maxima met de meisjes naar Mary Poppins

  Bezoek werd geheim gehouden

  Het was een druk weekend voor het gezin van prinses Máxima. Afgelopen zaterdag bezocht ze met echtgenoot Willem-Alexander en Amalia, Alexia en Ariane het 50-ste Fruitcorso in Tiel. De drie prinsesjes genoten daar vooral van de kinderoptocht. Hoewel de komst van de drie meisjes geheim was gehouden, waren er veel vertegenwoordigers van de media bij. De volgende dag lukte het wel om iets geheim te houden. Prinses Máxima bezocht samen met Amalia, Alexia en Ariane de musical Mary Poppins in het Scheveningse Circustheater.


  De vier prinsessen klapten naar verluidt hard mee met de liedjes en genoten van alle bijzondere speciale effecten die in de musical verwerkt zijn. Of Máxima en haar dochters na afloop nog backstage zijn geweest om kennis te maken met de cast is niet bekend. Voor Amalia, Alexia en Ariane was het de eerste keer dat ze naar een grote musical gingen. De prinsesjes zijn grote fans van de Disneyfilms en de kans is groot dat ze daardoor het verhaal van Mary Poppins al kennen. Overigens was ook de eigen ‘Mary Poppins’, de nanny van de drie prinsesjes, meegekomen naar het Circustheater.

  13 september 2010 - 22:07