×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima ‘live’ op Al-Jazeera

  Prinses praat over microfinanciering

  Prinses Máxima een half uur live op tv. En dan ook nog eens om vragen van bellers te beantwoorden. Voor veel tv-makers een droom. Maar de Arabsche zender Al-Jazeera kreeg het voor elkaar. Op kerstavond sprak Máxima vanuit een studio aan het Binnenhof met via satelliet met journalist Riz Khan. Helemaal vlekkeloos ging de uitzending overigens niet. De verbinding verbrak even en Máxima was zichtbaar gespannen. Let op het vele knipperen met de ogen.


  28 december 2008 - 18:45