×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima koopt grond op droomlocatie

  Komt hier het nieuwe vakantiehuis?

  Volgens het tijdschrift Elsevier hebben Willem-Alexander en Máxima in maart grond gekocht in een villapark in Argentinië. De twee percelen van elk 1 hectare zijn onderdeel van een nog te bouwen villapark in het exclusieve Argentijnse skioord Villa La Angostura, aan het meer Nahuel Huapi. Het is bevestigd dat deze percelen op naam staan van prinses Máxima. Wat het stel met de grond gaat doen is nog niet bekend. Het zou een vakantiehuis kunnen worden, aangezien het paar onlangs besloot de nog te bouwen vakantievilla in Mozambique na voltooiing te verkopen. Volgens de makelaar, die de percelen verkocht, was prinses Máxima ‘verliefd op het uitzicht’.


  Over het aankoopbedrag wil de makelaar niets zeggen, maar de Argentijnse pers berichtte over 2,5 miljoen dollar. Tot op heden is er geen bouwplan ingeleverd bij de gemeente. Vorig jaar werd al bekend dat het kroonprinselijk paar voor bijna 1 miljoen euro een landgoed van 1500 hectare hadden gekocht in Patagonië. Dit betreft geen vakantiehuis, maar een investering. Het landgoed wordt uitgebaat door Máxima’s broer Martin. Binnenkort opent het de deuren voor het publiek.

  25 november 2009 - 11:27