×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima knipt en plakt op jongerenconferentie

  Prinses blijft zich inzetten voor verstandig omgaan met geld

  Vandaag was prinses Máxima in Utrecht voor een conferentie over Jongeren en Geld. Ze kreeg daarbij van Marijke Vos, ex-Tweede Kamerlid namens GroenLinks en tegenwoordig voorzitter van de stichting 'Weet wat je besteedt', het eerste exemplaar van het boek MoneyMindsets overhandigd. Daarna nam de prinses deel aan één van de workshops, waarbij ze samen met jongeren een moodboard maakte. Prinses Máxima bezocht ‘Jongeren & Geld’ in het kader van haar erevoorzitterschap van CentiQ, Wijzer in geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld. CentiQ, Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën en vertegenwoordigt ruim 40 organisaties die samenwerken om de consument ‘wijzer in geldzaken’ te maken.


  Vandaag was prinses Máxima in Utrecht voor een conferentie over Jongeren en Geld. Ze kreeg daarbij van Marijke Vos, ex-Tweede Kamerlid namens GroenLinks en tegenwoordig voorzitter van de stichting ‘Weet wat je besteedt’, het eerste exemplaar van het boek MoneyMindsets overhandigd. Daarna nam de prinses deel aan één van de workshops, waarbij ze samen met jongeren een moodboard maakte. Prinses Máxima bezocht ‘Jongeren & Geld’ in het kader van haar erevoorzitterschap van CentiQ, Wijzer in geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld. CentiQ, Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën en vertegenwoordigt ruim 40 organisaties die samenwerken om de consument ‘wijzer in geldzaken’ te maken.

  De Stichting Weet Wat Je Besteedt is opgericht om de financiële zelfredzaamheid onder Nederlandse jongeren te vergroten door samen met jongeren ideeën te ontwikkelen die hen hiermee kunnen helpen. Onderzoeksbureau Motivaction heeft namens de Stichting onderzoek gedaan naar de verschillen in uitgavenpatronen onder jongeren.

  16 maart 2011 - 14:39