×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima is mama van het jaar 2013

  Máxima is mama van het jaar 2013

  Prinses Máxima is Mama van het jaar 2013, volgens het tijdschrift fabulous mama. “Máxima is de verpersoonlijking van wat fabulous mama is en waar we al vijf jaar voor staan. Als je moeder bent, zorg je dat je ook vrouw blijft. Máxima is glamourous, inspirerend, charmant, modieus, betrokken, hardwerkend, en ze benadert alles met de nodige humor”, zegt hoofdredacteur Phaedra Werkhoven.

  ”Overal waar we haar zien met haar dochters, is ze warm, liefdevol en blij. Daar houden we van! En niet alleen wij vinden dat, ook lezeressen mailen en masse steeds of we niet alsjeblieft eens Máxima als Mama of the Year kunnen kiezen”, meldt hoofdredacteur Phaedra Werkhoven.

  Fabulous mama reikte maandagavond in Amsterdam nog acht Mama of the Year Awards uit, ‘als eerbetoon aan de inspirerende, charmante en stoere moeders van Nederland’. Angela Schijf werd gekroond tot Screen Queen, Ymre Stiekema als Runway Queen, Eva Elias als Business Queen, Anniek Pheifer als Queen of Hearts, Mona Keijzer als Queen of Politics en Anouk Smulders tot Beauty Queen. Tot slot werd Bibi van der Velden benoemd tot Fashion Queen en mag Ilonka Dee zich voortaan People’s Princess noemen.

  De glossy fabulous mama ligt vanaf 9 april in de winkel.

  9 april 2013 - 14:09