×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima in Rotterdam voor ‘Kansen voor Jongeren’

  Prinses sprak over initiatieven rondom vroegtijdige schoolverlaters

  Máxima in Rotterdam voor ‘Kansen voor Jongeren’

  Prinses Máxima was vrijdagochtend in Rotterdam bij kennisdag van het programma ‘Kansen voor Jongeren’ van het Oranje Fonds. Dat maakte de Rijksvoorlichtingsdienst na afloop bekend.  Voor het driejarige programma Kansen voor Jongeren selecteerde het Oranje Fonds in 2012 twintig initiatieven die zich richten op vroegtijdig schoolverlaten onder jongvolwassenen van 18 tot 23 jaar. De initiatieven ondersteunen de jongeren bij het halen van een startkwalificatie of het vinden van een baan. Máxima sprak tijdens de kennisdag met de initiatiefnemers en projectleiders over de succesfactoren en knelpunten rondom het thema ‘vinden en binden van jongeren’ en de uitdagingen bij het starten van een nieuwe (project) organisatie. De resultaten van de verschillende initiatieven worden gedurende de looptijd van het project geregistreerd door het Kohnstamm Instituut, zodat er een inzicht ontstaat in de effecten van de aanpak van vroegtijdig schoolverlaten, de knelpunten en de succesfactoren.

  12 april 2013 - 12:39